11/10/07

Eco Festa Sentmenat Boscos Nets




Varem ser més de 600. La plaça era un bullidor de gent amb al samarreta i la gorra de boscos nets. Hi varem anar la Laura, el Perot i jo i ens va tocar el grup que feia el recorregut de Can Vinyals, Can Montllor de la Muntanya i el dolmen. Era un dels recorreguts més llargs però més macos. Ens varem fer un fart de recullir merda, des de carretons podrits fins a calcetes.
Va ser molt edificant per als nanos ja que van prendre consciència de les conseqüències de llençar les deixalles al mig del bosc. Es van recullir, en total, més de 16 tones de deixalles. El camió de la deixalleria de Sentmenat anava de bòlit. I el final de festa a la plaça, amb aperitiu i refrescos per a tothom (es va acabar la cervesa de seguida) va ser emocionant.
Vaig poder veure molta gent que feia anys que no veia. El Jaume Dolent, el Toni de Badalona (sempre li havia dit així), la Gemma Fruitós i son pare, el Miquel i l'Eugènia amb algunes de les seves filles i, radiant de contenta per l'èxit d'una idea que va sortir del seu cap, l'Alba Cruells aqui vaig tenir el gust de conèixer.
Probablement, l'any que ve repetim. Espero recullir molta menys merda, no per falta de ganes sinó per falta de MERDA, perquè haura crescut una mica més entre els ciutadans la consciència de que el bosc s'ha de tenir tant net com la pròpia casa.
Se n'ha parlat als mitjans de comunicació més importants. L''hem feta gran. L'hem feta grossa!!!
Estic esperant unes fotos. Quan les tingui les posaré. De moment gaudiu de les del Blog de Boscos Nets a www.sentmenat.com/boscosnets i de la del dolmen amb el Perot.






La colla que ens va tocar per netejar els boscos va ser força trempada. Varem fer un trajecte llarg però força entretingut. I varem recollir un bon munt de deixalles!


Aquesta foto amb l'Alba Cruells la poso perquè és curiós com sense conèixer-la va ser com si fés temps que ens coneixíem. Varem poder xerrar poc. Queda per un altre dia.